ΕΣΠΑ 2014-2020

ΛΙΚΕΡ / ΗΔΥΠΟΤΑ

ΛΙΚΕΡ ΗΔΥΠΟΤΑ VANTANA

Φτιαγμένα από ποιοτικές πρώτες ύλες και αιθέρια έλαια, τα ηδύποτα της ποτοποιίας VANTANA ξεχωρίζουν για το πλούσιο άρωμα και την θαυμάσια ισορροπημένη γεύση τους.

Η γνώση και η εξειδίκευση της VANTANA στη παραγωγή ηδύποτων, ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν, όταν ο Παναγιώτης Βαντάνας δημιούργησε για πρώτη φορά γεύσεις λικέρ όπως Μπανάνα, Τριαντάφυλλο, Κανέλλα, Γαρύφαλλο, Μαστίχα, Κεράσι, Μέντα αλλά και συνδυασμούς τους, που ήταν εξαιρετικά δημοφιλείς εκείνη την εποχή.

Σήμερα η VANTANA, συνδυάζοντας πρώτες ύλες ανώτερης ποιότητας και σύγχρονες τεχνικές ποτοποίησης, εμπλούτισε την γκάμα της με νέες γεύσεις που ανταποκρίνονται ιδανικά στη σύγχρονη παλέτα αλλά και τις δημιουργικές απαιτήσεις των ευφάνταστων κοκτέιλ του σήμερα.

Γευστικές αποχρώσεις όπως το γλυκό, το πικρό, το όξινο έχουν ταιριάξει αριστοτεχνικά μεταξύ τους, ενώ κάθε μπουκάλι αναδεικνύει μοναδικά αρώματα. Κάθε λικέρ VANTANA είναι ξεχωριστό, ωριμάζει και ομογενοποιείται στον δικό του χρόνο για να προσφέρει απόλυτα σταθερή γεύση, άρωμα και χρώμα.

Η γκάμα των Λικέρ VANTANA περιλαμβάνει Μπανάνα, Τριαντάφυλλο, Μέντα, Κεράσι, Καφέ, Καρύδα, Λεμόνι - Limoncello, Αmaretto, Triple Sec, Blue Curacao.

Τα Ηδύποτα VANTANA είναι ιδανικά και για την δημιουργική ζαχαροπλαστική.


 

 

ALCOHOL CONTENT: 20%

LIQUEUR AMARETTO

LIQUEUR TRIPLE SEC

LIQUEUR BANANA

LIQUEUR CHERRY

LIQUEUR COCONUT

LIQUEUR COFFEE

LIQUEUR CURACAO

LIQUEUR LIMONCELLO

LIQUEUR MINT

LIQUEUR ROSE

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

ESTABLISHED 1904

ΕΣΠΑ 2014-2020

Search